L’Empresa

Apreciats clients, proveïdors, amics,

Gràcies per visitar la nostra pàgina web.

Estrenem amb il·lusió la nostra nova imatge corporativa, que reflecteix el nostre afany de renovació i modernització.

En aquesta nova etapa volem treure el màxim profit de tota la nostra experiència, alhora que utilitzar tots els recursos actuals al nostre abast per servir de la millor manera possible als nostres clients i representades de cara a facilitar les transaccions comercials entre ells.

Fepla té una llarga trajectòria en el camp de les representacions. Treballem en això des de 1943. Des que l'any 2008 vaig assumir la direcció de l'empresa ha estat el meu objectiu envers els nostres clients el reforçar les relacions comercials de manera que ens considerin el seu aliat i partner, el seu amic si és possible, més que simplement un proveïdor. I ha estat el meu objectiu envers les nostres representades la consolidació de la seva base de treball a Espanya. Volem que ens considerin com un braç propi de la seva empresa, amb la confiança plena que el mercat espanyol està ben atès, informat i assessorat.

Seguim treballant amb tenacitat amb les nostres representades en els camps de maquinària tèxtil i films plàstics, base del nostre negoci.

Fa 15 anys vam iniciar una línia paral·lela, potser menys tècnica, però no per això menys interessant, en el sector de les fragàncies compostes. Estem molt contents amb el desenvolupament d'aquest mercat i és la nostra intenció potenciar-lo i augmentar-lo.

I ens plau iniciar nous projectes amb noves representades, amb productes nous en el mercat espanyol, que esperem siguin tan fructífers per a vosaltres i per a nosaltres com esperem.

Tots aquests projectes ens il·lusionen i estimulen a seguir endavant. Però només ho aconseguirem amb la complicitat de tots vosaltres, els nostres clients i amics i les nostres representades. El meu agraïment per endavant.

Les noves tecnologies ens permeten un contacte més proper. Així, la nostra nova pàgina a Facebook ens permetrà, si és possible, una relació més propera i immediata. No dubteu a consultar-lo i en enviar els vostres suggeriments, crítiques, peticions, opinions. Estarem encantats de rebre-les.

Una cordial salutació.

Sílvia Gimeno